RSS

Press | Kenangan bersama Teletubbies

09 Jun

Masihkah kau ingat (lagu Alleycats)..watak kartun Teletubbies.. Pernah satu masa dahulu menjadi pujaan dan kipas-susah-mati (die hard Fan) ngan kartun ni. Kartun ni melibatkan 4 ekor makhluk yang berwarna warni (Warna-warna asas), watak2 dalam kartun ni agak comel dan berbadan gempal..Mungkin obesiti (Dari cara jalan pun mcm kena sakit gout ja). haaha. Kalau masih Xingat..meh sini, kitaoghang nk bagi ingat semula.Sila lihat gambar di bawah ni..

Nahh…inilah dia Teletubbies.. Meh sini kami kenalkan.. dari kiri bewarna Kuning :lala, Biru: Twingkie Wingkie, Merah: Poh dan Hijau: Dipsy..comel kan?? (wink wink~) hehe.. Tiba2 sy tedetik untuk cari gambar dorang ni setelah sekian lama “mereka” ditinggalkan..banyak “evolusi” teletubbies ni..

Mungkin selepas kurangnya populariti TTubis..mereka telah berganjak ke bidang Rockers pula..

ini merupakan golongan-golongan yang telah membesar sekitar zaman kegemilangan teltubis, mereka juga sebenarnya anak kepada teletubis2 tersebut..(hehehe)

Atau adik beradik teletubis ni boring ngan body-shape dorang yg sesangat abstrak.. ya la kan..semua orang mahu kelihatan seksi dan macho..Setelah lama menghilang..dorang mungkin jg ikut the Biggest Loser Australia (Kalau xsilap Teletubbies originally pruction dr Australia)..then, selepas beberapa bulan inilah hasil yang telah mereka perolehi……………..kilik di bawah untuk selanjutnya.

 

Teletubis melancarakan wayang terbaru mereka..mereka mungkin ingin mencuba genre yang berlainan tetapi masih mengekalkan character dalam cerita tersebut.. Kanak-kanak tidak disarankan untuk menonton TELETUBBIES THE MOVIE~

 
1 Comment

Posted by on 9 June, 2011 in Lawak, Santai

 

One response to “Press | Kenangan bersama Teletubbies

  1. Rolando

    12 July, 2011 at 2:25 pm

    Muy bueno….

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: