RSS

Banyakkan Senaman Kurangkan DUDUK!! Best ni..

12 May

Kenyataan ni memang sangat sangat benar..ya la..tengoklah hasilnya sendiri,para member yang “berkembang” dengan pesatnya..apa kurangnya ngan Moderator ni,lagi la berjaya.Semua member dlm kelas ni mcm ligat sikit begerak..Duduk ja keja da la suka tido..tp best tido kan.nikmat hingga menjilat Tilam (Mungkin..eww.jilat air lur) apa lg kalau layan Laman sesawang yg femes tu yg kena panggil “Muka-buku”,kompem la duduk jg kn..ni la sikit mo kongsi..Duduk tu bahaya ging!!.Tak baik kalau duduk saja..jadi kami mahu kongsi tentang fakta – What sitting can be dangerous:-

Jadi, kalau da puas baca tu..pa lagi, jum kita bersenam..ala, mcmp romo Kesihatan Malaysia .. AMALKAN GAYA HIDUP SIHAT : LAKUKAN SENAMAN 3 KALI SEMINGGU DAN 20MINIT SETIAP SESI.. baru la hidup lebih sihat (Ceh..padahal…~hehe).Akan diusahakan untuk update blog ni sambil berdiri (Oh no!!)huhu..

Sumber : Medical bills

 
Leave a comment

Posted by on 12 May, 2011 in INFO

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: