RSS

Lepaking (Off the Pier!)

15 May

Inilah aktiviti penutup persatuanPrasekolah utk Sem.7 (2011) ni. Trip to Pn.Nancy L.K House. Best!! Walaupun xramai yang datang tapi tetap best. Ada beberapa aktiviti yg kami buat mcm:- Laporan aktiviti persatuan (yg tu suasana Formal la)..xble bising2 macam kelas Prasekolah sebenar. Pas tu..ada Jamuann…SADAPPP Bangettt!! Mee Kari Special dr Pn.Nancy siap bgtau resepi cara buat mee Kari tu (Nanti kami praktikan nati la)..mudah tp sedap. Ada juga la kami tambah sikit..Puding Renol & “Sanggar” Nadia..(Eh, siapa yang masak?ko ka nadia?Musykilll2!) Abis makan, Pn.Nancy ngan semangat berkobar-kobar bwa kami p tengok kolam Ikan keli tu..Wowwww…Rakus betul Ikan Keli Pn.Nancy..Salah aribulan kalu Manusia jtuh dlm Kolam tu..abis kena makan mungkin. Haha..tp semangat jg kami tengok..sebab kn~~ Pn.Nancy (Mami)hehe, ada janji kalau sempat besar..boleh la kami masak utk buka puasa Bulan Ramadhan Nanti. (Waww.!!) Pas tu kena suggest untuk jenjalan di Jeti Serusup. Tp sebelum itu..ada sedikit batttle di antara kitaorang smua, (You know what?)..Battle of the Bicycle, ada 3 jak basikal tapi smua mau main..aduina..yg Kaki bangku pn mo main jg (terlalu semangat..kayu basikal pn nda tau)waakakaka.. Best jg..nahh apa lagi, kami bawa la tu basikal p jeti Serusup..Memula xla kami plan mo naik tu Sampan..tp las2 smua naik jg..ALAMAKK!!!Basikal pn.Nancy ditinggalkan di Jeti tanpa penjaga..wahaha..Terlalu excited ba kan sampai xda org kesah ngan Basikal tu..msa dlam Sampan baru teringat…nsib baik xkena curi. Smua aktiviti ari ni SANGAT BESTT wlpun xbyk pengisian tp ada pengisian yg Unexpected pya..Ada pegalaman yg Sweet jg tp..susah jg kalau cerita dalam blog ni, Moderator ppn boring jg kalau menaip ni..tp..ni..kami share beberapa pict yg MUNGKIN the Best yg dpt kami capture..Seja-seja share…Khas untuk Blog Follower n Memmber yang xdpt datang ari ni.. :-


 
Leave a comment

Posted by on 15 May, 2011 in Aktiviti, Berita

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: