RSS

Press – Creative Campaign!!

25 May

Kalau di Malaysia, advertisement formal & Skema2. haha..Susah betul cari yang kretip2. Iklan untuk kempen utk apa2 ja pun guna kartun 3d yang masih kaku & menakutkan..ada yang menarik tp jumlah tu sgt kurang berbanding ngan yang super Duper power creative.. pas tu kalau iklan untuk sumbangan ihsan derma untuk penyakit atau apa2la pun- adei!- mesti ka melalui BersamaMu tv3..hahaha..tp xpa la kan, mungkin pemikiran Msia masih belum sampai ke aras yang lebih tinggi macam kempen derma di bawah ni:-

Nampak macam cool ja kan? Hebat dorang ni.. pereka iklan ni memang berkembang kemahiran Visual & Naturalis dia, Mungkin kami ni, sbg guru2 prasekolah..(Eleh!!) kena la try utk kembangkan bakat kanak-kanak prasekolah drg supaya dorang boleh buat something yang lebih advance dari adv. ni…Amin~ tp untuk ibubapa di luar sana tu kena la kerjasama dgn kami Guru2 prasekolah utk bentuk anak mereka jadi lebih inovatif & Futuristik (Harap2 la) ahah…ok… bukan kerjasama dgn guru prasekolah ja..tp ngan guru2 subjek lain jg. hehe:)

Best Regard,Farewell. Mod|one

Sumber : Saya lupa pula ambil sumber ni. Plese inform me if anyone found the Original source of this post.🙂

 
Leave a comment

Posted by on 25 May, 2011 in INFO, Santai

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: