RSS

HANTU KUBUR!!

07 Jun

Ini cerita yang berlaku beberapa tahun lepas… Dua sahabat, Dol dan Man sedang pulang dari kerja (shift malam). Tayar motor pancit pulak tu. Jadi kena lah sorong motor. Rumah jauh jugak lagi. Sampai kat satu simpang, Dol dan Man pun ambik le short-cut. Nak cepat sampai sebab dah ngantuk sangat. Tapi shortcut tu lalu kat kubur cina. Seram jugak dua orang tu tapi buat-buat berani sambil buat-buat lawak… tak nak tunjuk takut le tu. Tiba-tiba dengar macam bunyi orang buat mengetuk batu. Bulu roma Dol dan Man dah tegak… Kemudian nampaklah bayang-bayang orang sedang mengetuk sesuatu kat satu kubur. Rupa-rupanya sorang apek sedang memahat batu kubur. “Aiya apek, lu apa bikin kerja malam-malam… bikin orang suspen saja… esok siang buat laa…”, kata si Dol (marah-marah). “Aiya, itu bodo punya olang aaa, gua punya nama pun talak betul tulis…”, kata apek tu…

 
1 Comment

Posted by on 7 June, 2011 in Fun times, Lawak

 

One response to “HANTU KUBUR!!

  1. has the cute boy

    7 June, 2011 at 6:36 pm

    hahahaha seram wan

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: