RSS

Press | Ikan Duyung yang cun (Beautiful Mermaid).

09 Jun

Dari dulu sampai sekarang ikan duyung digambarkan separuh manusia separuh ikan..bahagian atas tu badan manusia (lebih kpd wanita) & yg bagian bwh pula adalah ikan.. Kalau artis bt ilustrasi ikan duyung, kebanyakkannya perempuan dan cantik-cantik belaka..mungkin salah satunya adalah mcm dibawah ni:-

tapi…..bayangkan kalau kamu KONONNYA telah join satu trip percutian di laut dan tiba-tiba boat / kapal yang kamu gunakan tersebut karam atau rosak..dan korang terdampar di satu pulau… sorang diri..Tiba2 ada seekor ikan duyung datang.. UNTUK LELAKI SAHAJA:: (GG) mana satu menjadi pilihan kamu??….sila klik di bawah tag di bawah..ehehe..

Sama ada pilih mermaid A: Di atas manusia di bawah ikan atau B: Di bawah manusia di atas Ikan.. Ada satu ja ikan duyung tu..jd..Mana satu jadi pilihan?? hahaa.. jd kalau bhgian atas dah ikan, jadi ikan juga la..kalau da di bawah tu separuh manusia..maka ianya juga SEGALA-GALANYA adalah manusia..Hehehehe.. wahahaa~

 
1 Comment

Posted by on 9 June, 2011 in Fun times, Lawak, Santai

 

One response to “Press | Ikan Duyung yang cun (Beautiful Mermaid).

  1. AinWana

    23 November, 2012 at 1:58 am

    kalau lah saya jadi ikan duyung,dah lama saya jadi ratu duyung.🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: