RSS

Category Archives: Aktiviti

Lepaking (Off the Pier!)

Inilah aktiviti penutup persatuanPrasekolah utk Sem.7 (2011) ni. Trip to Pn.Nancy L.K House. Best!! Walaupun xramai yang datang tapi tetap best. Ada beberapa aktiviti yg kami buat mcm:- Laporan aktiviti persatuan (yg tu suasana Formal la)..xble bising2 macam kelas Prasekolah sebenar. Pas tu..ada Jamuann…SADAPPP Bangettt!! Mee Kari Special dr Pn.Nancy siap bgtau resepi cara buat mee Kari tu (Nanti kami praktikan nati la)..mudah tp sedap. Ada juga la kami tambah sikit..Puding Renol & “Sanggar” Nadia..(Eh, siapa yang masak?ko ka nadia?Musykilll2!) Abis makan, Pn.Nancy ngan semangat berkobar-kobar bwa kami p tengok kolam Ikan keli tu..Wowwww…Rakus betul Ikan Keli Pn.Nancy..Salah aribulan kalu Manusia jtuh dlm Kolam tu..abis kena makan mungkin. Haha..tp semangat jg kami tengok..sebab kn~~ Pn.Nancy (Mami)hehe, ada janji kalau sempat besar..boleh la kami masak utk buka puasa Bulan Ramadhan Nanti. (Waww.!!) Pas tu kena suggest untuk jenjalan di Jeti Serusup. Tp sebelum itu..ada sedikit batttle di antara kitaorang smua, (You know what?)..Battle of the Bicycle, ada 3 jak basikal tapi smua mau main..aduina..yg Kaki bangku pn mo main jg (terlalu semangat..kayu basikal pn nda tau)waakakaka.. Best jg..nahh apa lagi, kami bawa la tu basikal p jeti Serusup..Memula xla kami plan mo naik tu Sampan..tp las2 smua naik jg..ALAMAKK!!!Basikal pn.Nancy ditinggalkan di Jeti tanpa penjaga..wahaha..Terlalu excited ba kan sampai xda org kesah ngan Basikal tu..msa dlam Sampan baru teringat…nsib baik xkena curi. Smua aktiviti ari ni SANGAT BESTT wlpun xbyk pengisian tp ada pengisian yg Unexpected pya..Ada pegalaman yg Sweet jg tp..susah jg kalau cerita dalam blog ni, Moderator ppn boring jg kalau menaip ni..tp..ni..kami share beberapa pict yg MUNGKIN the Best yg dpt kami capture..Seja-seja share…Khas untuk Blog Follower n Memmber yang xdpt datang ari ni.. :-


 
Leave a comment

Posted by on 15 May, 2011 in Aktiviti, Berita

 

CREATIVE MOVEMENT – Pismp Preschool Crews

 
1 Comment

Posted by on 11 May, 2011 in Aktiviti, AMALI, Fun times

 

Tags:

BOLA TAMPAR

 
Leave a comment

Posted by on 11 January, 2010 in Aktiviti, AMALI, Fun times, Santai

 

Tags:

KENT CAMPUS IDOL

 
Leave a comment

Posted by on 10 January, 2010 in Aktiviti, Berita, Fun times

 

Tags:

3rd Year Anniversary – MANUKAN ISLAND.

 
Leave a comment

Posted by on 30 December, 2009 in Aktiviti, Fun times

 

BINA INSAN GURU -FASA I (SIRI 4)

 
1 Comment

Posted by on 24 December, 2009 in Aktiviti

 

Tags:

KENT 2ND ANNUAL SKETCH COMPETITION – Secreto De Tomato.

 
Leave a comment

Posted by on 22 December, 2009 in Aktiviti, Berita, Fun times, Santai

 

Tags: ,