RSS

Category Archives: Dedikasi

Press | Jarang Update~ Sorry

Kepada semua reader blog ini, SORRY bebanyak la aa.. bukan apa-apa la tapi, internet moderator blog ini tidak begitu mengizinkan, kalu ada kesempatan berINTERNET nati sy akan update blog ni, byk bahan dah disediakan, ill publish it soon..hahahaha…next time ill update this blog daily…at least dapat la update untuk 3 entry hari ni. Please to read them all.. Jangan lupa share and invite member-member lain untuk baca blog ni.. Kongsi adalah perkara yang baik. Thnxx…

Best regards – Moderator | Wan

Sumber gambar – Picture Source skateboarding

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 21 June, 2011 in Berita, Dedikasi

 

Press| Happy Holiday~

Makaihh!!! Selepas seminggu bercuti baru la tefikir mo buat entry “Greeting for Holidae”..  Selamat bercuti kepada semua “The Press”  – Press means: Preschoolers. Sila Kuruskan badan bagi mereka yang obesiti dan sila Tambahkan berat badan bagi mereka yang memerluan zat-zat tambahan.. Moderator ni patutnya perlu “Jugging2” tapi ntah kenapa sejak akhir2 ni hobi sy more to Bed..hahaa..best tido kalau sejuk. To the other moderator..dia on Proses to “destroy” all his pudding..all the best to Moderator mat. hahaha…

Neway..happy Holiday semua..Jangan Lupa Update “KAJIAN TINDAKAN ANDA”..cuz someone is watching you.hehe. amek la masa utk update kitaoghang punya Kajian tindakan selagi cuti2 yang mulia ni..Jgn lupa share apa2 fakta @ info menarik dalam grup Facebook kita, nti sy publish dalam blog kita yang DAHULUNYA terbengkalai dek kerana kekangan masa yang sangat susah untuk di”manage”hahaha.. Chill Out~

Best Regard. Mod | Wan.

 
Leave a comment

Posted by on 3 June, 2011 in Dedikasi

 

Tahniah Unduk Ngadau Kami~ (Unduk Ngadau 2011)

Tahniah kepada rakan kelas kami…IVANA ASVIAN WASHIF kerana telah mendapat tempat ke 4(3rd Runner Up) dalam Pertandingan Unduk Ngadau Peringkat Daerah. Dahulunya Cik ni tangkas berlari berhalangan (hurdles) dalam trek.. Akademmik Perfomance pn ok owh..Sekarang cuba-cuba bidang Peragaan (ratu2) pya pula. Penyertaan pada kali pertama sngat membuahkan hasil tempat ke4 sudah dikira sangat baik dan bertuah..ada tempat jg kn..kami bangga owhh..!! Congratulations ban~ U Made it! Keep it up.

.Gadis Dusun sejati..dari trek balapan beralih ke Trek Peragaan Kaamatan..temat ke-4 woo..

Kredits to the photographer..Saudara Fadzlee.. Utk pengetahuan, gmbr ni diambil tanpa izin oo..Sorry Bro~.  Da guna baru mta izin..Mohon amek gbr ko skit aa Photograper..kalau request utk Remove pict ni..Inform sja aa..Nti sy akan remove ASAP. Tq..:)

Sumber: – FadzleeFm (Ficca Photograpy).

 
Leave a comment

Posted by on 22 May, 2011 in Berita, Dedikasi, INFO

 

Selamat Hari Guru Semua!

Selamat Hari guru kepada semua Guru-guru di Malaysia, khususnya Para guru Prasekolah. Termasuk Para pensyarah Institut Pendidikan Guru Kampus Kent (IPG Kampus Kent). Ada masa nanti Entry ini akan disunting semula.. apa2pun, kepada semua guru-guru..sila2lah download lagu ini dan sangat baik jika dijadikan nada dering (ringtone) hp kalian semua..hehe:- Enjoy~

lagi video…

KAD UCAPAN ELEKTRONIK POWERPOINT IP KENT 2011 – Hari Guru SShow Pimsp Praekolah

 
Leave a comment

Posted by on 15 May, 2011 in Dedikasi, Entertainment

 

TAHINAH KETUA UNIT BARU

Inilah barisan kita! yang tetap berjuang, Siap sedia berbakti..Untuk Ibu Pertiwi…hehe..saja ja tu.Set induksi.

Dalam lembaran ni, mo bagitau seluruh dunia (harap la kn) walaupun sedikit terlewat tapi harap masih diterima la aa..

Ni la dia pemimpin baru semester ni.ketua Unit baru Kami, LEE JIA YEE. Sempoi dan memang komited ngan kerja dia. Grat’s for her. Semoga dapat menjalankan tugas dengan baik dan cemerlang. kami akan sentiasa sokong ko dari belakang. (padahal sembunyi di belakang)..hehe. Kami jg dapat Penolong Ketua Unit baru oo..ni dia… Adrian Silus. Gandakan Kolaborasi ngan Ketua Unit..kami tau, kmu memang bt kerja ngan baik sekali.. (Big applause for you both). yehhh.Yehh… Lurve u Both!

 
1 Comment

Posted by on 14 July, 2010 in Berita, Dedikasi, Pengumuman

 

SELAMAT ULANGTAHUN PENGAJIAN KE-4

Walaupun Razwan, Raynold, Jia Yee & marcella xda dlm pict ni..Masih npk best n Sweet tu la (sedih uhuhu!). hehe..

Kepada semua member seluruh IPG ambilan Januari 2008, Selamat Ulang Tahun ke-4 (10 julai 2010)..happy anniversary | Ulang tahun ke-4 khas untuk member pengajian prasekolah. Opsen yang disangka yang “Indah khabar dari Rupa”.. Bukan mudah untuk terus berada dalam Bidang Prasekolah. hehe..Rasa dahulu baru kenal kn?..hehe. harap pertalian kita semua kekal ‘Forever” (:D).

P/s: habis Praktikum kita smua ambil gambar baru..semua mesti ada. kita blum ada gmbr yg "Perfect" 20" org lg.
 
Leave a comment

Posted by on 10 July, 2010 in Dedikasi

 

Kami Kembali……!!


Kepada pengunjung2 blog kami, terima kasih banyak2 kerana “sangat” sudi melawat blog PISMP IPG Prasekolah (Kampus Kent). Lama betul dah x-kena Update blog ni,tetiba dapat “hidayah” pla utk buka blog ni. Buzy Bahh!! (Org Sabah Bilang). Almaklumlah, kami da masuk fasa “PRAKTIKUM” sdh. Memang Bz, sesi Pengajaran pun beza betul dengan subjek lain sampai mau tidur pn kena bajet masa, tidur 5 minit ja,hehehe. Sekarang ni sudah Masuk Fasa 2 praktikum. 2 Bulan ba urang bilang. tp kan, kami smua terdampar di sekitar2 tuaran,Sabah juga… huhu~ nasib la kn. Muka kami suma pn sdh jadi ‘basi” bg org2 sekitar IPG kampus Kent…TP Kami tetap berdiri teguh menyokong gagasan “1 Malaysia”, (Upss!!apa kena mengena?hehe). Minggu lalu lagi, kira berita baik utk kami juga (mungkin?)..sebab kami dapat Junior da..PPISMP PRASEKOLAH ambilan 2010. (YeeehH!! Sambil melompat*). Ada la juga “tentera2” tambahan untuk cover aktiviti prasekolah yang padat cam ikan sadin ni. Apa2pun doakan spya kami semua berjaya dan dapat meneruskan perjuangan dalam Program ni..

Sekali lagi, Ucapan terima kasih kami ucapkan atas kesudian anda yang telah mengunjungi Blog kami.. Kecik tapak tangan nyiru kami tadahkan…tapi kalu ada kapal terbang (AirBus), ble jg kami hulurkan kalu ada la kan..hehehe…

best Regards : Moderator *Guan.
 
Leave a comment

Posted by on 9 July, 2010 in Dedikasi, Pengumuman