RSS

Category Archives: Video

Press | Surprise dog Statue

Sumber JFL

 
Leave a comment

Posted by on 16 September, 2011 in Entertainment, Lawak, Reality TV, Video

 

Press | Tarian Tap

Tarian tap atau Tap dance ni sangat popular di Negara barat..d malaysia mungkin ada tp belum lagi ditarikan secara “berleluasa” la..ahaha…nampak macam senang tp susah jg ni oo(mcm la penah!). Apa yang best dalam video ni, dorang menari ngan synchronization yang sungguh out of mind..haha..best jg ni..hehe

Sumber Sharmaruchit

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Entertainment, Santai, Video

 

Press | Hit by a Door

Source JFLTV

 
 

Press | Tembak Burung..

SOurce JFLTV

 

Press | Electronic games for Cats

Kepada penggemar kucing sila2 la jimat duit untuk beli I-pad.. Bukan Manusia ja yang boleh main game u noe..skg, dgn menggunakan IPad.. Kucing pun boleh main juga.. Kalau berani la..Sekali kena cakar Ipad tu..haramM!! nangis owh..haha.. try tgk Video di bawah ni..Kucing main games..hehe

Sumber jashmenn

 
Leave a comment

Posted by on 24 June, 2011 in Fun times, Video

 

Press | Jaga-jaga dalam Gym

 
 

Press | Another Supertalent kids Dancing..

Source AmyYoutube

 
Leave a comment

Posted by on 21 June, 2011 in Video