RSS

Category Archives: Entertainment

Press | Surprise dog Statue

Sumber JFL

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 16 September, 2011 in Entertainment, Lawak, Reality TV, Video

 

Press | Tarian Tap

Tarian tap atau Tap dance ni sangat popular di Negara barat..d malaysia mungkin ada tp belum lagi ditarikan secara “berleluasa” la..ahaha…nampak macam senang tp susah jg ni oo(mcm la penah!). Apa yang best dalam video ni, dorang menari ngan synchronization yang sungguh out of mind..haha..best jg ni..hehe

Sumber Sharmaruchit

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Entertainment, Santai, Video

 

Press | Hit by a Door

Source JFLTV

 
 

Press | Tembak Burung..

SOurce JFLTV

 

Press | Jaga-jaga dalam Gym

 
 

Press | Kids with a Super Amazing Talent

Tengoklah..masih kecil tapi main gitar superr…gila awesome!! Ini lah dia yang org panggil Gifted kids.. kecil2 dah pandai main gitar.. Yg orang besar mcm na? kita ni..ahhaa..Budak2 ni main gitar terror..kita2 ni wahai Presschoolers- besar2 dah pun masih lagi main gitar error..hahaha..try tgk 5 org budak ni..superr!!

 

Sumber bras1234566

 
Leave a comment

Posted by on 8 June, 2011 in Entertainment, Video

 

Press| Kecantikan yang tidak bermakna.

Wahahha.. Betul juga tu kan..Salute to the creator of this Adv. Iklan ni dah lama tapi tiba2 jumpa balik di tengah perjalanan downloading new clip baru dr JLO ft Pitbull – On the floor. haha.. Beauty is a matter of taste…and beauty lies in the eyes of the beholder..huhu..tapi xpenah sy jumpa pula quotes “Girls with a brains is Beautiful”..wakakka… Rugi org dapat perempuan yang Luar cantik Buruk dalam..Tapi kalau buruk luar buruk dalam..alamak!!Dasyhatnya!.. Neway renung2kanlah.. Banyak makna yang boleh diterjemah dalam video ni, Multi meaning..kena reflek diri aa.. Buan utk girls ja..boys pn aa. Sebelum nilai org Nilai diri sendiri dulu…Jgn Mengumpat. huhu.. Chill out bebeh~

Source: Agaspher

 
Comments Off on Press| Kecantikan yang tidak bermakna.

Posted by on 7 June, 2011 in Entertainment, Fun times, Santai