RSS

Press | Awek perasan

Seorang gadis cantik menaiki bas yang penuh sesak.Seorang lelaki muda bangun tetapi belum sempat bercakap, gadis itu menolak lelaki itu ke tempat duduknya dengan lembut sambil berkata “Terima kasih, saya lebih suka berdiri”.

Lelaki itu berdiri semula tetapi sekali lagi gadis itumenolaknya duduk semula dan menyatakan yang dia nak berdiri.Kali ketiga bangun, lelaki muda itu itu menjerit,”kak,saya nak turun.Saya dah terlepas perhentian saya.

 
Leave a comment

Posted by on 16 September, 2011 in Lawak

 

Press | Surprise dog Statue

Sumber JFL

 
Leave a comment

Posted by on 16 September, 2011 in Entertainment, Lawak, Reality TV, Video

 

TO ALL PRESS | Apakah itu “PRESS”??

Ok..ada respond dr member2 WheelWonder ..apa tu “Press”..

ok..direct to the point aa..

Press mungkin jg boleh diandaikan sbg Media..Media Elektronik sb kira menyebarkan berita aktiviti kelas yang terkini melalui Blog Pismp Prasekolah Amb.2008 IPG Kampus Kent.

PRESS tu sebenarnya adalah akronim daripada PRESCHOOLERS.

PRE = PRE | S = SCHOOL | S = ERS .disingaktkan jadi PRESS…hehehe..

Extra Info: Unit PISMP atau PROGRA IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN PRASEKOLAH AMBILAN JANUARI 2008 IPG KAMPUS KENT juga menggunakan gelaran “THE 20 WHEELWONDERS” kalau mengikuti sebarang aktiviti, tournament & etc.

OK..that all..haha

Best Regards | Mod 1.

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Berita, INFO

 

Press | KUCING SIAPA HEBAT!!

“Dua orang perempuan sedang memuji kucing masing-masing.. Keduanya saling menceritakan kepintaran haiwan peliharaan mereka itu.

Perempuan 1 : “Kucing aku hebat ko tau.. Tiap pagi ia bersenam aerobik didepan TV”

Perempuan 2 : “Ya, aku tahu tu”

Perempuan 1 : “Darimana engkau tahu?”

Perempuan 2 : “Kucing aku yang cerita” “

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Lawak, Santai

 

Press | Tarian Tap

Tarian tap atau Tap dance ni sangat popular di Negara barat..d malaysia mungkin ada tp belum lagi ditarikan secara “berleluasa” la..ahaha…nampak macam senang tp susah jg ni oo(mcm la penah!). Apa yang best dalam video ni, dorang menari ngan synchronization yang sungguh out of mind..haha..best jg ni..hehe

Sumber Sharmaruchit

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Entertainment, Santai, Video

 

Press | Mutiara Kata~

Sebanyak-banyak musuh, musuh yang paling berbahaya adalah musuh yang ada disamping kita (sahabat2,, keluarga makanya, biijak la menilai sahabat dan ahli keluarga….dan sentiasa la bersedia dengan KEMUNGKINAN…)

Quote from : Langkawit kalabatu

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Berita, Santai

 

Press | Sepetang bersama Nescafe~

Ari tu (21 Julai 2011 – Khamis) memang AGAK tensen ngan kuliah.. dahlah cuaca agak panas..pas tu ada pula kelas petang. “Nak xNak” kene gak masuk kuliah walaupun minda kurang bersedia..nati kalau jumlah kuliah xcukup.MQA bising pla..hehe..Xpe la.
Jm12.30 pm..msa rehat..semua la warga Wheelwonder ni serang Kafeteria Kent dengan perut yang pelbagai rentak. Bla perut da KANYANG.. badan kena bawa balik msuk kelas..KULIAH!!.. tengah jalan2 ERKKKK!!… Nun jauh di satu sudut terlihat sebuah kenderaan Merah tengah parking di dpn Bilik Pengarah.. “Apeke”benda tu?..

Wahh..rupanya NESCAFE SEJUK FREEEE!! Nahh….Rezeki jangan ditolak..apalagi..Warga Prasekolah teruslah membanjiri dataran blok pentadbiran semata-mata untuk merasa “bukan” segelas tapi bergelas-gelas Nescafe Sejuk Free… xda Unit lain..Apa lagi..bantaii laaa.! Ada kuliah petang.. Sngat ELOK lah ada nescafe Kaww Sejuk Free petang2 untuk rilis tensen kmi..wakaka…

Tadaaa!! Ni sempat lagi begambar ngan lori Nescafe tu..”Xnk” gmbr ngan pacik Nescafe..tp mo gmbr ngan Cewek Nescafe tu jg..hahaha…Best giler!! Badan terasa agak fresh…sikit…bla stat kuliah..Tensen dtg balik…hahaha… Only we Know why! haha

Best Regard – Mod 1

 
Leave a comment

Posted by on 24 July, 2011 in Berita

 
 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.